Vi er We Can Do It

We Can Do HR er et selskap med polsk kapital, med hovedkontor i Polen, i Gdynia. Vår virksomhet omfatter hele Europa.

Vi er et personellbyrå som tilbyr tjenester innenfor HR. Grunnlaget for vår aktivitet er ansattes leasing. Vi tilbyr ansatte for både polske og utenlandske kunder. Vi har lang erfaring og stabile forretningsforbindelser med de største svenske selskapene.

Våre medarbeidere er kvalifiserte anleggs-, renoverings-, produksjons- og servicespesialister.

Vi rekrutterer de beste fagfolkene fra Polen og Øst-Europa - ansatte hovedsakelig fra Ukraina og Hviterussland.

 
 

Om oss

Samtidig er det identiteten til vår virksomhet og mottoet som gjenspeiler stil og tilnærming til vårt arbeid mest nøyaktig.

Vi opererer i 9 lander. I mange år har vi operert på det skandinaviske markedet - hvor vi sender hundrevis av ansatte til over 30 nøkkelentreprenører.

Under dette navnet-sloganet er det forpliktelsen vi legger hver dag, i å finne den perfekte medarbeideren til vår klient.

Siden 2015 har vi gjennomført permanent og midlertidig rekruttering til våre samarbeidspartnere. Vi finner ansatte for bestemte prosjekter og gir dem full HR- og lønnservice.

Vi er  We Can Do It

Kontakt

STYRET

Få mer informasjon ved å flytte pekeren over bilder

 
 

Målet med vår virksomhet er å vise at effektivisering av HR-prosesser ikke bare reduserer kostnadene, men fremfor alt optimaliserer hele virksomheten.

Skandinaviske standarder

Vi implementerer dette målet i skandinavisk profesjonalitet. Hva betyr det? I vårt arbeid overfører vi de beste praksis og forretningsløsninger fra mange års erfaring som arbeider i det skandinaviske markedet. Prioriteten i vår virksomhet er kvaliteten på tjenesten, tilpasning til individuelle kundebehov og god service, fokusert på våre partnere.

Langsiktige obligasjoner

Vi investerer i å bygge langsiktige relasjoner basert på gjensidig tillit og respekt. Vi nærmer hver klient individuelt og tar særlig hensyn til hans individuelle behov. Vi oppfyller forventningene og utfordringene fra våre entreprenører. Vi lytter og reagerer på våre ansattes behov og bemerkninger, hver gang vi øker samarbeidsstandarden. På den måten skaper vi en god atmosfære og bevissthet om gjensidig fortjeneste og utvikling. Vår oppmerksomhet er rettet mot både Kunde og Medarbeider.

 

Mer enn Ressurser

HR er en grunn til å starte med mannen. Utmerket organisering, effektiv logistikk og optimalisering av arbeidet fjerner oss ikke fra det viktigste elementet i systemet. Både entreprenørens forretningsforventninger og faglige behov for den ansatte har en kilde i en person. Vi betaler høyt respektert ikke bare kompetansen til våre ansatte, men også personligheten og identiteten til hver av dem. Vi vet at vårt arbeid har verdi, og derfor setter vi pris på andres arbeid. 

Human First

Vi fremmer tilnærmingen til arbeidsgiverbransjen - vi tror at vi, takket være tillit og opprettelse av et positivt arbeidsmiljø, tillater oss å huske fra den viktigste siden. Medarbeidere og kunder ønsker å jobbe med oss på sikt. Vi fortsetter ofte samarbeid med nye prosjekter. Vi tror at dette er den rette entreprenørskapsmodellen. Vi bryr oss om fremtiden, ikke bare nåtiden.

Knowledge

Vi ser verdi for å dele kunnskap. Vi har gjennomført mange ambisiøse prosjekter, takket være at vi hadde muligheten til å få verdifull erfaring. Personelltjenester, beriket med riktig deling og sirkulasjon av kunnskap, får en ny dimensjon av effektivitet.

 

Michał Zblewski

Head of Recruitment Department

Karolina Owczarek

Human Resources Manager

Jelena Puszkin

Key Account Manager

TEAM

 

I 1927, i en ukjent polsk, nyopprettede by, polsk ingeniør etablert sitt kontor på Świętojańska 134.

Hans ideer ble født her. Tallrike gjenstander er utformet her som er en del av det største byggeprosjektet i interkurranse Polen. I løpet av tiåret har det visjonære prosjektet forvandlet en by på 7000 til en av landets viktigste porter med 131.000 innbyggere.
 

Det virket umulig. Og likevel blomstret den fremtidige byen drømmer om disse ideene og overbevisningen om at hvert mål kan oppnås.

Med begynnelsen av et nytt århundre - en gang så sterkt basert på tjenester som det var en gang i industrien - det første We Can Do Its kontoret var plassert her.

For tiden er byen Gdynia sammen med Gdańsk og Sopot en sentral metropol for den polske økonomien med en samlet befolkning på nesten 800 000. Det er 2 av de 3 største polske havnene, og selve triciteten er blitt et turist- og handelssentrum og et vindu for verden for bedrifter og personer som ikke er redde for utfordringer.

Tri-byen er et sted hvor turbulent historie kombinerer med moderne virksomhet. Nye beboere kommer hit, tiltrukket av skjønnhet kystbyer, samt utenlandske gjester. De tidligere er ofte motivert av viljen og sikkerheten for å få en bedre jobb. Blant den andre gruppen, i tillegg til mange turister, reiser mange forretningsfolk for hvem en delegasjon til havnebyen er en sjanse til å starte nye lukrative forhold.

 

|

|

|

sosiale medier
SJEKK
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Vkontakte Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

WE CAN DO HR Sp. z o.o.

ul. Plac Kaszubski 8 / 511
Gdynia 81-350

Polen

NIP 5862294290

REGON 360576089

F-SKATT 502076-5649

Kontakt

Skjema

til oss
Skriv

Alle rettigheter reservert

Copyright We Can Do HR Sp. z o.o.

Icons by Flaticon CC license