Vi är We Can Do It

We Can Do HR Sp. z o.o. är ett företag med polsk kapital med huvudkontor i Gdynia i Polen. Vår affärsverksamhet innehåller hela Europa.

Vi är en HR-agentur som tillhandahåller tjänster inom personalhantering. Grunden för vår verksamhet är anställningsleasing. Vi tillhandahåller anställda för både polska och utländska kunder. Vi har stor erfarenhet och stabila affärsrelationer med de största svenska företagen.

Våra medarbetare är kvalificerade bygg-, renoverings-, produktions- och service specialister.

 

Vi rekryterar de bästa yrkesverksamma från Polen och Östeuropa - anställda från Ukraina, Vitryssland, Georgien och Moldavien.

 

Om Oss

Samtidigt är det identiteten av vår verksamhet och mottot som mest exakt återspeglar stilen och naturen i vårt arbete.

Vi arbetar i 9 länder. Vi har arbetat på den skandinaviska marknaden under många år - där vi skickar hundratals anställda till över.

Vi är We Can Do It

Under det här namnet slogan finns också det åtagande vi lägger varje dag på att hitta den perfekta medarbetaren för varje projekt.

Sedan 2015 har vi jobbat med permanenta och tillfälliga rekryteringar för våra affärspartners för specifika projekt, tillsammans med att säkerställa full HR- och lönestjänster.

 

MANAGEMENT

Få mer information genom att flytta markören över bilderna

 
 

Målet med vår verksamhet är att visa att effektivisering av HR-processer inte bara minskar kostnaderna, utan främst optimerar hela verksamheten.

Skandinaviska standarder

Vi implementerar detta mål i skandinavisk professionalismens anda. Vad betyder det? I vårt arbete överför vi de bästa praxis och affärslösningar som härrör från många års erfarenhet som arbetar på den skandinaviska marknaden. Prioritering i vår verksamhet är kvalitet, utmärkt service skräddarsydd för individuella behov, fokuserat på våra partners.

Långvariga kontakter

Vi investerar i att bygga långsiktiga relationer baserade på ömsesidigt förtroende och respekt. Vi närmar oss varje partner individuellt och uppmärksammar sina individuella behov. Vi uppfyller förväntningarna och utmaningarna från entreprenörer. Vi lyssnar och reagerar på våra anställdas behov och anmärkningar, varje gång vi ökar samarbetsvillkoren. På detta sätt skapar vi den perfekta atmosfären och medvetenhet om ömsesidig vinst och utveckling.
Vår uppmärksamhet riktar sig till både kunden och medarbetaren.

Mer än Resurser

HR är en anledning att börja från en man. Utmärkt organisation och effektiv logistik av arbetet avstår inte oss
från det viktigaste elementet i systemet. Både entreprenörens affärsförväntningar och yrkesbehov hos den anställde har en källa i en person. Vi uppskattar respekten inte bara för våra medarbetares förmågor och kompetens utan också för deras respektive personlighet och identitet. Vi vet att vårt arbete har värde, varför vi uppskattar andras arbete.

Först Människans

Vi främjar tillvägagångssättet för arbetsgivarbranschen - vi tror att vi, tack vare tillit och skapande av en positiv arbetsmiljö, tillåter oss att komma ihåg från den viktigaste sidan. Medarbetare och kunder vill arbeta med oss ​​på lång sikt. Vi fortsätter ofta med nya projekt från våra kunder. Vi tror att det här är rätt entreprenörsmodell. Vi bryr oss om framtiden, inte bara nutiden.

Kunskap

Vi ser värdet av att dela kunskap. Vi har genomfört många ambitiösa projekt, tack vare vilka vi fick möjlighet att få värdefull erfarenhet. Personaltjänster, berikad med korrekt delning och kunskapsöverföring, får en ny dimension av effektivitet.

 
 

Michał Zblewski

Head of Recruitment Department

Karolina Owczarek

Human Resources Manager

Jelena Puszkin

Key Account Manager

ARBETSLAG

 

År 1927 etablerade en av de första polska ingenjörerna sitt kontor på Świętojańska 134 gatan i en okänd, nybildad polsk stad. Här föddes hans grundtanke och byggnadersidé. Många hans föremål har utformats här som en del av det största byggprojektet i mellankrigstid. 

Under årtiondet har det visionära projektet förvandlat

en stad på 7 000 befolkning till en av de största hamnarna

i landet med 131 000 invånare.

Det verkade omöjligt. Och ändå blomstrade den framtida staden drömmar om dessa idéer och tron att varje mål kan uppnås.
Med ankomsten av ett nytt århundrade - en tid som starkt baserad på tjänster som det brukade vara i industrin -   första We Can Do Its kontor öppnade vi här.

För närvarande är staden Gdynia tillsammans med Gdansk och Sopot en viktig metropol för den polska ekonomin. 
Befolkningen nådde totalt nästan 800 000 invånare. Det finns 2 av de 3 största polska hamnarna, och "Tre-städer", som består av Gdynia, Sopot och Gdańsk själv har blivit ett turist- och handelscentrum och ett fönster för världen för företag och människor som är inte rädda för utmaningar.

"Tre-städer" är en plats där turbulent historia kombinerar med moderna affärer. Nya invånare kommer hit, lockade av skönheten i kuststäder, liksom utländska gäster. Den förra är ofta motiverad av viljan och säkerheten att få ett bättre jobb. Bland de andra grupperna, förutom många turister, reser många affärsmän för vilka en delegation till hamnstaden är en chans att starta nya lukrativa relationer.

 

|

|

på sociala medier
Kolla
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Vkontakte Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

WE CAN DO HR Sp. z o.o.

ul. Plac Kaszubski 8 / 511
Gdynia 81-350

Polen

NIP 5862294290

REGON 360576089

F-SKATT 502076-5649

Formulär

Snabb kontakt

 till oss
Skriv

Copyright We Can Do HR Sp. z o.o.

Alla rättigheter förbehållna

Icons by Flaticon CC license